Apparaten en accessoires
Quick Thai Chicken Curry
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
yellow onions halved3 ½ oz
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
oil1 oz
-
Thai red curry paste3 ½ oz
-
coconut milk14 oz
-
water5 oz
-
waxy potatoes (e.g. Yukon Gold, red potatoes, fingerling), peeled, cut into bite-size pieces16 - 17 oz
-
carrots cut into bite-size pieces4 oz
-
chicken breast, skinless, boneless cubed (1½ in.)24 oz
-
frozen peas6 oz
-
fresh cilantro leaves only, to garnish2 - 3 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
49 g
Calorieën
2539 kJ /
607 kcal
Vetten
29 g
Vezels
7.5 g
Koolhydraten
33 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chicken Garam Masala
50 Min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Frozen Fruit Sorbet
5 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Chicken Cacciatore with Orzo
1 Std. 5 Min
Sausage and Lentil Stew
1 Std. 15 Min
Asian-Style Rice with Eggs and Vegetables
30 Min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 Min
Chicken Marsala
40 Min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Butter Chicken
4 Std. 5 Min
Turkey Chili
45 Min