Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Beef Short Ribs
- 4 beef short ribs (approx. 37 oz)
- 2 tbsp extra virgin olive oil
- 2 tsp salt, to taste
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to garnish
Risotto
- 2 ½ oz Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only, plus extra to garnish
- 8 oz cremini mushrooms, quartered
- 8 oz pearl onions, thawed if frozen
- 1 oz extra virgin olive oil
- 8 oz pearl barley, washed and drained
- 3 oz dry white wine
- 18 oz beef stock
- ½ tsp salt, to taste
- 1 oz unsalted butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3782 kJ / 904 kcal
- Eiwitten
- 65 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 49 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 10 g
- Natrium
- 2302 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3sa 35 dk
Pork and Green Beans Sauté
45 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Ratatouille with Pecorino
1 godz. 5 min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20min
Colcannon with Sausages and Guinness Gravy
1 godz. 5 min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45 min
Lemon Caper Asparagus
25 min
Basic Pinto Beans
4 godz. 5 min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
1h 15min