Barley Risotto with Beef Short Ribs

Barley Risotto with Beef Short Ribs

4.0 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u. 20min
4 portions

Ingrediënten

Beef Short Ribs
  • beef short ribs (approx. 37 oz)
    4
  • extra virgin olive oil
    2 tbsp
  • salt to taste
    2 tsp
  • ground black pepper plus extra to garnish
    ½ tsp
Risotto
  • Parmesan cheese cut into pieces
    2 ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • fresh thyme, leaves only plus extra to garnish
    5 sprigs
  • cremini mushrooms quartered
    8 oz
  • pearl onions thawed if frozen
    8 oz
  • extra virgin olive oil
    1 oz
  • pearl barley washed and drained
    8 oz
  • dry white wine
    3 oz
  • beef stock
    18 oz
  • salt to taste
    ½ tsp
  • unsalted butter
    1 oz

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 2302 mg
Eiwitten 65 g
Calorieën 3782 kJ / 904 kcal
Vetten 49 g
Vezels 10 g
Verzadigd vet 15 g
Koolhydraten 54 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...