Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Peeling
- 800 g beets, raw, halved (approx. 5 cm wide)
- 600 g water
Cooking Beets
- 995 g water (not higher than the 2.2 l max fill level)
- ½ tsp salt, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 268 kJ / 63.8 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 11.2 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 4.7 g
- Natrium
- 628.5 mg
Alternatieve recepten
Coleslaw with Thermomix® Cutter (TM6)
10 min.
Stewed prunes
55min
Sautéed mushrooms (400 g)
20min
Mixed Mushroom Sauté
30 min.
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min.
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40 min.
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45 Min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3h
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min.
Slow Cooked Beets
40 min.
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Broccoli Sauté (TM6 Metric)
15min