Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
of 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
of 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Voeding
- per 2 jars
- Calorieën
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 64226 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Smooth cauliflower soup
50min
Marinated peppers
55min
S'mores Dip
Geen beoordelingen
Split Pea Soup
2h 10min
Honey Pear Vinaigrette
5min
Chinese Blistered Green Beans (Hestan Cue™) Metric
25min
Antonio Bachour: Crème Fraîche Cheesecake with Strawberry Sherbet (Metric)
Geen beoordelingen
Caramelised red onion chutney
24h
Floating islands
40min
Avocado mayonnaise
15min
Versatile smooth soup
45min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min