Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
of 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
of 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Voeding
- per 2 jars
- Calorieën
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 64226 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beer Pickles
24 godz. 20 min
Ratatouille Galette (TM6)
1 godz. 30 min
Grated carrot salad (Thermomix® Cutter, TM6)
5 Min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Homemade Chicken Stock
50min
Split Pea Soup
2h 10min
Cinnamon Macadamia Nut Milk
10 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Sautéing 10 oz Fennel
25 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Brak ocen
Versatile smooth soup
45 Min
Tomato Soup Paste
35 Min