Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sweet Potato Gnocchi
1 Std. 15 Min
Sous-Vide Drunken Chicken
2 godz.
Sticky Sriracha Shrimp Bowl
1h
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2 godz.
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Slow Cooked Pulled Pork with Apple and Fennel Salad
5h
Pulled Pork Burgers
4h 50min
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
15min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1h 30min
South Texas Carne Guisada
1h 20min
Pulled Pork
4h 5min