Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 Std. 30 Min
Ground Meat
35 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix®️ Cutter, TM6)
Geen beoordelingen
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6 godz.
Homemade Salt Substitute and Flavor Enhancer
30 Min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2h
Spiced Pears with Sangria
1h 20min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 Min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7 godz.
Sous-vide Steak
1 Std. 30 Min