Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Slow Cooked Beef Curry with Cucumber Mint Couscous
9 Std.
Rösti Bern style (Thermomix® Cutter)
40min
Sous Vide Orange Thyme Pork Chops with Cherry Port Sauce
2h 50min
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
5min
Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
2h 45min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10 phút
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3 godz. 35 min
Slow Cooked Lamb Leg with Spring Vegetables
2h
Steamed Pork Belly in Lotus Leaf
1 Std. 30 Min
Ham croquettes with fast béchamel sauce
9 godz. 15 min