Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pieces veal shank, bone in (approx. 6-7 oz ea., 4 in. x 6 in.)
- 2 pinches salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp all-purpose flour, to dust
- 3 tbsp vegetable oil, to fry
- 1 garlic clove
- 2 oz yellow onion, cut in pieces
- 1 oz extra virgin olive oil
- 7 oz leeks, white part only, in slices (1 in.)
- 1 pinch ground sweet paprika
- 2 oz tomato paste
- 7 oz red wine
- water to fully submerge bags (not higher than max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
of 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - fresh parsley leaves, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2147.5 kJ / 513.3 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 12.5 g
- Vetten
- 28.8 g
- Verzadigd vet
- 7.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 0.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lobster Bisque
1 Std. 50 Min
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2 Std. 5 Min
Tempered Chocolate
Geen beoordelingen
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1h 40min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Sous-vide asparagus with poached eggs
1h 5min
Basmati rice in Varoma bundt tin
35min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Shrimp and Crab Stack
25min
Browning Pork Strips
15min
Beef cheek Bourguignon
5hod. 25min
Crab Cakes
1 godz. 35 min