Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 710 - 765 g turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 1840 g water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 709.6 mg
Alternatieve recepten
Suet pastry with thyme
Tanpa peringkat
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3h 15min
Chocolate Babka
3 godz.
Almond Pulp Galette with Tomatoes
1h 50min
Cochinita Pibil
4h
Sikil Pak (Pepita Dip)
25 min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2h
Rose and Hibiscus Latte
10 min
Sous-Vide Turkey Breast
3 godz.
Polenta
50 min
Sous-vide Korean-style BBQ Pork Loin
4 godz. 50 min