Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 710 - 765 g turkey breast fillet, skin on, boneless
- 2 tbsp unsalted butter, softened
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 6 - 8 sprigs fresh mixed herbs, e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish
- 1840 g water, to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)
- 2 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486.1 kJ / 355.2 kcal
- Eiwitten
- 39.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 18.8 g
- Verzadigd vet
- 7.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 709.6 mg
Alternatieve recepten
Broccoli Cream Soup with Croutons
1h
Grated Carrot Salad (TM6)
10 min
Cutter Fermented Onions
72 godz. 30 min
Strawberry Layer Cake (TM5)
Geen beoordelingen
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Salmon and Leek Parcel with Rice
1h
Soft Carrot Tortilla Chips with Guacamole (TM5)
1h
Sous-vide Steak with Creamy Lemon Sauce
1h 30min
Sous-Vide Drunken Chicken
2h
Brandy Chicken Liver Pâté
3h 25 min.
Sautéing Turkey Strips
Geen beoordelingen
Tuna Dip
10 min