Apparaten en accessoires
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
Voorbereiding. 15min
Totaal 3u.
4 portions
Ingrediënten
-
lemon1
-
turkey breast fillet, skin on, boneless710 - 765 g
-
unsalted butter softened2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
fresh mixed herbs e.g. rosemary, thyme, marjoram, plus extra to garnish6 - 8 sprigs
-
water to fully submerge bag (not higher than the max. fill level)1840 g
-
lemon juice2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
709.6 mg
Eiwitten
39.8 g
Calorieën
1486.1 kJ /
355.2 kcal
Vetten
18.8 g
Vezels
3.3 g
Verzadigd vet
7.2 g
Koolhydraten
6.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Traditional French vanilla canelé
49u. 5min
Crème anglaise
15min
Steak tartare
10min
Floating islands
1u.
French vanilla canelé
49u. 5min
Chocolate Babka
3u.
Sous-Vide Salmon with Lemon and Herbs
1u. 40min
Whipped egg whites
10min
Polenta
1u.
Yuca con Mojo (Yuca with Garlic Sauce)
55min
Caramel Sous-Vide Pineapple
1u. 30min
Pork fillet wrapped in prosciutto with barbecue butter
1u. 30min