Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spinach filling
- 50 g onions, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 10 g olive oil
- 350 g fresh baby spinach leaves
- 1 tsp ground nutmeg
- 1 tsp sumac
- ½ tsp salt
- 1 pinch freshly ground black pepper
Eggs
- butter, for greasing
- 6 eggs
- ½ tsp salt
- freshly ground black pepper, to taste
- 500 g water
- 10 g toasted pine nuts, to garnish
- sumac, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 544 kJ / 130 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 9 g
Alternatieve recepten
Steamed Scallion Rolls
3h
Maple-Dijon Vinaigrette
15 min
Oven Baked Vegetable Chips (TM6)
1h 45min
Long Rise Pizza
20 Std.
Chocolate Rolls (Anna)
2h 30min
Spicy Bean Curds
1h 15min
Tamales Oaxaqueños
2 Std. 40 Min
Garlic chickpea breads (Panisses)
30min
Falafel in square flatbread (r’gaif bread) with tahini sauce
1 Std. 25 Min
Green beans with tomato and parsley
55min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min