Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 300 g water
- 15 g fresh yeast
- 500 g plain flour
- 15 g salt
- 2 tsp turmeric powder
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
Spiced meat filling
- 100 g onions, cut into quarters
- 30 g fresh coriander, roughly chopped
- 30 g fresh mint, leaves only
- 30 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g yellow peppers, cut into pieces
- 50 g red peppers, cut into pieces
- 300 g beef mince
- 2 pinches salt, adjust to taste
- 2 pinches freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 tsp ground turmeric
- 1 pinch ground cumin
Assembly
- olive oil, for oiling hands and for frying
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 2134 kJ / 510 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 51 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Potato, Pea and Onion Samosa
1 Std. 35 Min
Moroccan Harira and Chicken Soup
55 Min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1h 20min
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2h 45min
Sfenj - Moroccan doughnuts
2h 45min
Chicken pastilla
1 Std. 10 Min
Breakfast crescents
3 Std. 5 Min
Snapper with Spiced Oil
Geen beoordelingen
Chocolate Covered Cookie Stix
2h 10min
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 Min
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
1h 20min