Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g blanched almonds
- 2 sheets wafer paper
- 400 g Provencal honey
- orange zest, from one organic orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1926 kJ / 460 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Antonio Bachour: Pancakes with Mascarpone Cream and Berries (Metric)
45 min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5 min
Marinated peppers
55 min
Cherry Nut Shortbread (Metric)
1h 20 min
Mustard-dill sauce
2j 15 menit
Full menu: lentils, pork tenderloin and salad
2 godz. 40 min
Ham mousse
10min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40 min
Baguette
3h 45min
Cheesecake (unbaked)
5h 30 min
Ciabattine
3u. 30min
Choux pastry
2h