Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Steamed apples
- 4 apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled
- 2 - 3 tbsp lemon juice (25 g)
- 500 g water
Cider sabayon sauce
- 50 g sugar
- 1 egg
- 3 egg yolks
- 160 g dry cider
- 2 tsp cinnamon sugar, for sprinkling
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 969 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Challah
3 Std. 10 Min
Spiced swordfish with pearl barley and cardamom (Nelly Robinson)
25h
Sous-Vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Smokey Liptauer Canapes (Diabetes)
Geen beoordelingen
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Orange coloured eggs
Geen beoordelingen
Yellow coloured eggs
Geen beoordelingen
Mustard-dill sauce
2h 15min
Veal stew (Blanquette de veau)
1 godz. 5 min
Duck, apricot and pine nut pastilla
50min
Cream of red pepper and ginger soup
50min
Tabouleh with quinoa and tuna
40min