Apparaten en accessoires
Apples with cider sabayon sauce
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)2 - 3 tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
1 tsp ground cinnamon, for sprinklingcinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
969 kJ /
232 kcal
Vetten
6 g
Vezels
2.7 g
Koolhydraten
34 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fabulous Flavour on Every Level
72 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Spelt bread
1u. 45min
Rustic bread
2u.
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1u. 15min
Courtesan au Chocolat
3u. 15min
Individual Pineapple Cheesecakes
3u. 50min
Lemon Bars
1u. 45min
Wholemeal bread with green olives and za'atar
2u.
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1u. 15min
Artichokes Romana
50min
Peach and Lavender Tartlets
40min
Pitta bread
2u.
Creamy pea soup
40min