Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g Speculoos biscuits
- 10 g unsalted butter
Lemon Curd
- ½ lemon, peeled, quartered and deseeded
- 35 g butter
- 65 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
Swiss Meringue
- 60 g caster sugar
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 29.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Lemon Tiramisu
6h 25min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3 Std. 45 Min
Crème Pâtissière
15 Min
Onion Ricotta Cakes with Sage
1 Std.
Rum Babas
3 Std. 45 Min
Limoncello Sorbet with Mint and Basil - Sorbetto al limoncello, menta e basilico
18 godz. 25 min
Amaretti Crème Brulée
4h 30min
Strawberry and White Chocolate Mousse Dessert
4h 30min
Chocolate Soufflé with Orange
45 min
Orange Liqueur Zabaglione
15 Min
Salmon tartare
25min