Apparaten en accessoires
Tarte au Citron Reconstructed
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
2 portions
Ingrediënten
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
2682 kJ /
641 kcal
Vetten
29.1 g
Koolhydraten
85.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Just for Two
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Chocolate Soufflé with Orange
45min
Panna Cotta
6u. 15min
Almond and Vanilla Dessert Cake
2u.
Vanilla sugar
72u.
Gazelle Horns (Almond Pastries)
1u. 20min
Rum Babas
3u. 45min
Pistachio and Almond Gelatos
8u. 30min
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2u.
Smoked Cod Roe Éclairs with Horseradish Cream
Geen beoordelingen
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3u. 45min
Cinnamon Panna Cotta with Apple, Apricot and Ginger Compote
6u. 30min
Chocolate Custard
1u. 20min