Apparaten en accessoires
Tarte au Citron Reconstructed
Voorbereiding. 5min
Totaal 50min
2 portions
Ingrediënten
Base
-
Speculoos biscuits50 g
-
unsalted butter10 g
Lemon Curd
-
lemon peeled, quartered and deseeded½
-
butter35 g
-
caster sugar65 g
-
medium egg1
-
egg yolk from medium egg1
Swiss Meringue
-
caster sugar60 g
-
egg whites from medium eggs2
-
lemon juice1 tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
2682 kJ /
641 kcal
Vetten
29.1 g
Koolhydraten
85.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Just for Two
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1hod.
Miniroscón de Reyes (Spanish King's cake)
3hod.
Floating islands
40min.
Coffee Semifreddo
6hod. 30min.
Panna Cotta
6hod. 15min.
Almond Tuiles
1hod. 30min.
Apples with Cider Sabayon Sauce
40min.
Panna cotta
6hod. 15min.
Sunday Morning Brekky Bake
1hod. 15min.
Vanilla mascarpone parfait
2hod. 40min.
Vanilla Cream Gugelhupf
1hod. 20min.
Chocolate Salami
4hod. 5min.