Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 50 g Speculoos biscuits
- 10 g unsalted butter
Lemon Curd
- ½ lemon, peeled, quartered and deseeded
- 35 g butter
- 65 g caster sugar
- 1 medium egg
- 1 egg yolk, from medium egg
Swiss Meringue
- 60 g caster sugar
- 2 egg whites, from medium eggs
- 1 tsp lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2682 kJ / 641 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 85.8 g
- Vetten
- 29.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 Min
Rich Lemon Ice Cream
12u. 10min
Chocolate Fondants
40min
Tiramisu
5h 20 min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hazelnut Bavarian
6h 25min
Panna Cotta
6 Std. 15 Min
Limoncello Tarts
3 Std. 15 Min
Hollandaise Sauce
15min
Tarte Tatin
1u.
Vanilla sugar
72h
Chocolate Mousse Ice Cream
3u.