Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mashed Potatoes
- 1000 g water
- 550 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g salted butter, diced
Choux Pastry
- 115 g water
- 25 g salted butter, diced
- ¼ tsp fine sea salt
- 80 g plain flour
- 2 medium eggs
Baking
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1004.4 kJ / 240.1 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
50 Min
Coconut cake
1h 20min
Brownies
50 Min
Lemon and White Chocolate Cream Tart
2h 45min
Fruit Tart with Camomile Custard
2h
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50 min
Coconut Pie
1 Std. 35 Min
Coconut Cake
1h 20min
Cheesecake (baked)
7 godz. 20 min
Chocolate and Pear Cake
1h 30min
Caramel Apple Pudding
4h
Spinach and Butternut Squash Roulade
2h