Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mashed Potatoes
- 1000 g water
- 550 g floury potatoes, peeled, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g salted butter, diced
Choux Pastry
- 115 g water
- 25 g salted butter, diced
- ¼ tsp fine sea salt
- 80 g plain flour
- 2 medium eggs
Baking
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1004.4 kJ / 240.1 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 25.4 g
- Vetten
- 13.1 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 409.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Tart
4 godz. 30 min
Apple tart
1h
Chocolate cake
45 Min
Mocha Cake
3 Std.
Amaretti Crème Brulée
4 godz. 30 min
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Vanilla Cream Gugelhupf
1h 20min
Béchamel Sauce
15 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1h
Pea Quiche
1h
Spicy Cornbread Gratin
Geen beoordelingen
Sabayon (Zabaglione)
15 Min