Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g strong white bread flour
- 50 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dough
- oil, for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 110 g strong white bread flour
- 110 g strong wholemeal bread flour
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 35 g sesame seeds
- 30 g linseeds
- 100 g water, boiling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pissaladière
1h 30min
Sourdough Rye
51h 10 min
Sonja's Bread
3 Std. 10 Min
Multiseed Bread
2h
Spelt Bread
1h 45min
Rustic Bread
2h
Lemon Avocado Sauce
35 Min
Lupini Cheese
2 Std. 45 Min
Rye Bread Rolls
4h
Rye and Walnut Bread
1h 25min
Pease Pudding
13h 10min
Polenta Squares with Gorgonzola and Porcini - Quadrotti di polenta con Gorgonzola e porcini
50min