Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Starter Dough
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 50 g strong white bread flour
- 50 g water
- ½ tsp fine sea salt
Dough
- oil, for greasing
-
1
tsp dried instant yeast
of 10 g fresh yeast, crumbled - 110 g strong white bread flour
- 110 g strong wholemeal bread flour
- 150 g water
- 1 tsp fine sea salt
- 1 tsp barley malt extract
- 35 g sesame seeds
- 30 g linseeds
- 100 g water, boiling
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 450 kJ / 108 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 15.7 g
- Vetten
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rye sourdough loaf
18 Std. 20 Min
Sourdough Ciabatta
9h 25min
Russian beetroot salad
1 godz. 10 min
Iranian Barbari
2 Std. 30 Min
Spinach Fatayers
2 Std.
Green Bean Pizza
3 Std.
Peach and Lavender Tartlets
40min
German Bread
4 Std. 15 Min
Pain d'Epi
2 godz. 40 min
Sourdough-style Loaf
122h 45min
Rye Bread Rolls
4 Std.
Olive Bread Rolls
2 Std.