Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate and Sesame Ganache
- 200 g dark chocolate (64%), small pieces or callets
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 375 g double cream
- ½ tsp cocoa powder
- 50 g liquid glucose
- ¾ tsp fine sea salt
- 50 g sesame oil
- 25 g vegetable oil
- 3 egg yolks, from medium eggs
Ginger Ice Cream
- 750 g whole milk
- 250 g double cream
- 75 g liquid glucose
- 40 g trimoline
- 30 g milk powder
- 50 g fresh root ginger, grated
- 200 g egg yolks
- 100 g caster sugar
- 20 g stem ginger in syrup, syrup only
- 50 g stem ginger, chopped in small pieces
Pear Purée
- 3 pears, medium, peeled, cored (approx. 300 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Garnish
- 4 pears, medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs
- 16 halved walnuts, for grating over plates
- coriander cress, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 772.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Meringue Ghosts
12 Std. 25 Min
Wildberry Jam
1h
Hollandaise Sauce
15min
Squid Crackers, Oyster Emulsion, Frozen Cucumber
Keine Bewertungen
Vanilla Ice Cream
12h
Hollandaise Sauce
15min
Rhubarb and Ginger Tart
1h 45min
Beurre Blanc
20 min
Chocolate Fondant with Brandy Anglaise Foam
1h
Egg Liqueur Crème Brûlée
1h 15min
Peach Pavlova
5 godz. 30 min
Mixed Berries Pavlova Stack
5 godz. 30 min