Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Chocolate and Sesame Ganache
- 200 g dark chocolate (64%), small pieces or callets
- 200 g milk chocolate, small pieces or callets
- 375 g double cream
- ½ tsp cocoa powder
- 50 g liquid glucose
- ¾ tsp fine sea salt
- 50 g sesame oil
- 25 g vegetable oil
- 3 egg yolks, from medium eggs
Ginger Ice Cream
- 750 g whole milk
- 250 g double cream
- 75 g liquid glucose
- 40 g trimoline
- 30 g milk powder
- 50 g fresh root ginger, grated
- 200 g egg yolks
- 100 g caster sugar
- 20 g stem ginger in syrup, syrup only
- 50 g stem ginger, chopped in small pieces
Pear Purée
- 3 pears, medium, peeled, cored (approx. 300 g)
- 30 g unsalted butter, diced
- 50 g caster sugar
- ½ lemon, juice only
Garnish
- 4 pears, medium, peeled, sliced (1 mm) then cut in 2 cm discs
- 16 halved walnuts, for grating over plates
- coriander cress, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3232 kJ / 772.5 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 51.6 g
- Verzadigd vet
- 24.8 g
- Vezels
- 6.4 g
- Natrium
- 206.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chocolate Meringue Stack
7sa 30 dk
Chocolate Hazelnut Torte with Fresh Berries
45min
Chocolate Fondants
40min
Lemon meringue tart
2h 30min
Crème Pâtissière
15min
Sous-vide Pears with Cinnamon Sauce
2 godz. 5 min
Egg Liqueur Crème Brûlée
1 Std. 15 Min
Red Velvet Cake
1h 20min
Rainbow Choux Buns
1 godz. 25 min
Almond Tuiles
1h 30min
Chocolate Macarons
25 godz. 30 min
Molten Caramel Centre Muffins
25min