Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux pastry
- 150 g water
- 80 g butter, unsalted, cut in pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp sugar (10 g)
- 120 g flour
- 3 eggs (53-63 g each)
Chocolate sauce
- 250 g dark chocolate, 70% cocoa solids, cut in pieces
- 40 g butter, unsalted, cut in pieces
- 200 g milk
- vanilla ice cream, homemade or ready-made
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Raspberry and Vanilla Éclairs
2h
Chocolate Meringue Stack
7hod. 30min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts (Metric)
3 godz. 45 min
Profiteroles
2h
White Chocolate and Champagne Possets with Shortbread Stars
2 Std. 5 Min
Almond Tuiles
1h 30min
Choux Pastry
2h
Profiteroles
2 godz. 15 min
Crème Pâtissière
15min
Crème Pâtissière
15min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Mixed Berries Pavlova Stack
5h 30min