Apparaten en accessoires
Profiteroles
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 15min
18 pieces
Ingrediënten
Choux pastry
-
water150 g
-
butter, unsalted cut in pieces80 g
-
salt1 pinch
-
sugar (10 g)2 tsp
-
flour120 g
-
eggs (53-63 g each)3
Chocolate sauce
-
dark chocolate, 70% cocoa solids cut in pieces250 g
-
butter, unsalted cut in pieces40 g
-
milk200 g
-
vanilla ice cream homemade or ready-made
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
3.2 g
Calorieën
731.8 kJ /
174.9 kcal
Vetten
12.5 g
Vezels
1.7 g
Koolhydraten
12.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je het ook leuk...
Mixed Berries Pavlova Stack
5u. 30min
Peach Pavlova
5u. 30min
Fresh Pasta Dough
1u.
Choux Pastry
2u.
Sweet Shortcrust Pastry
1u. 50min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4u. 40min
Rich Shortcrust Pastry
25min
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova
4u. 40min
Chocolate mousse
3u. 20min
Profiteroles
2u. 15min
Herb Butter Flatbreads
35min
Lemon meringue tart
2u. 30min