Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux pastry
- 150 g water
- 80 g butter, unsalted, cut in pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp sugar (10 g)
- 120 g flour
- 3 eggs (53-63 g each)
Chocolate sauce
- 250 g dark chocolate, 70% cocoa solids, cut in pieces
- 40 g butter, unsalted, cut in pieces
- 200 g milk
- vanilla ice cream, homemade or ready-made
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Custard
15 min
Choux Pastry
2h
Lemon meringue tart
2 Std. 30 Min
Rich Shortcrust Pastry
25 dk
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Meringue Ghosts
12h 25min
Lemon Curd
1h
Hollandaise Sauce
15 min
Crème Pâtissière
15 min
Chocolate Meringue Stack
7 godz. 30 min
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2 Std. 10 Min
Bitter Chocolate and Orange Liqueur Tart with Honeycomb Dust
3hod. 45min