Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Choux pastry
- 150 g water
- 80 g butter, unsalted, cut in pieces
- 1 pinch salt
- 2 tsp sugar (10 g)
- 120 g flour
- 3 eggs (53-63 g each)
Chocolate sauce
- 250 g dark chocolate, 70% cocoa solids, cut in pieces
- 40 g butter, unsalted, cut in pieces
- 200 g milk
- vanilla ice cream, homemade or ready-made
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Profiteroles
2sa
Lemon Tart
4 Std. 30 Min
Eton Mess Parfait with a Fresh Berry Sauce
9sa
Crème pâtissière
15min
Choux Pastry
2sa
Profiteroles
2h 15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Raspberry and Vanilla Éclairs
2sa
Crème Pâtissière
15min
Lemon meringue tart
2sa 30 dk
Lemon Meringue Cake with 10-Minute Frosting
2sa 10 dk
Crème Pâtissière
15min