Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g blanched almonds
- 170 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 170 g unsalted butter, very soft
- 3 medium eggs
- ¼ tsp natural vanilla extract
- 110 g self-raising flour
- 1 Tbsp milk
- 1 Tbsp candied lemon and orange peel, in small pieces
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 23.7 g
Alternatieve recepten
Coffee and Walnut Cake
1h 10 min
Carrot and Apple Cake
1h 30min
Carrot Cake
2h 30min
Victoria Sponge
1h 10 min
Pineapple Upside Down Cake with Custard
1h
Apple Crumble Cake
1h 10 min
Bundt Cake
1h
Orange Burst Biscuits
2 godz. 10 min
Milk Chocolate and Banana Cake
3h 35 min
Chocolate Chip Cake
1h 30min
Easy Chocolate Cake
1h 15min
Lemon Drizzle Cake
1h 30min