Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 55 g blanched almonds
- 170 g caster sugar
- 1 lemon, thin peelings of skin and juice
- 170 g unsalted butter, very soft
- 3 medium eggs
- ¼ tsp natural vanilla extract
- 110 g self-raising flour
- 1 Tbsp milk
- 1 Tbsp candied lemon and orange peel, in small pieces
- Voeding
- per 1 slice
- Calorieën
- 1565 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 5.5 g
- Koolhydraten
- 34.8 g
- Vetten
- 23.7 g
Alternatieve recepten
Lemon Drizzle Cake
1 Std. 30 Min
Victoria Sponge
1h 10min
Chocolate Fudge Cake
1h
Mincemeat and Almond Tart
2h 15min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min
Bakewell Tart
1h 50min
Danish Dream Cake
55 Min
Eccles Cakes
1h 45 min
Apple cake
1h
Coconut cake
1h 20min
Blueberry Bakewell Traybake
1 Std. 30 Min
Chocolate Chip Cake
1 Std. 30 Min