Apparaten en accessoires
Lemon Tart
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
8 slices
Ingrediënten
Pastry
-
unsalted butter cold, diced120 g
-
plain flour plus extra for dusting175 g
-
icing sugar plus extra for sprinkling50 g
-
egg yolks from medium eggs, 1 beaten3
Filling
-
lemon juice130 g
-
caster sugar200 g
-
unsalted butter diced200 g
-
lemons finely grated zest only5
-
medium eggs4
-
egg yolks from medium eggs6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 slice
Eiwitten
9.1 g
Calorieën
2608 kJ /
623 kcal
Vetten
42.8 g
Koolhydraten
50.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Chocolate Fondants
40min
Lemon Posset
2u. 40min
Profiteroles
2u. 15min
Choux Pastry
2u.
Quiche Lorraine
45min
Fruit Tart with Camomile Custard
2u.
Amaretti Crème Brulée
4u. 30min
Profiteroles
2u. 15min
Orange and Marmalade Cake
1u. 15min
Strawberry Bavarois
6u.
Lemon meringue tart
2u. 30min
Mincemeat and Almond Tart
2u. 15min