Apparaten en accessoires
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
1569 kJ /
376 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Tzatziki
20min
Caesar Salad
30min
Mussels in spicy tomato sauce
45min
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min
Prawns with Tomato, Saffron and Anchovy Sauce
35min
Grah i Varivah (Bean Soup)
2u.
Oysters Mignonette
5min
Spicy Cheese Dip
20min
Apple Strudel
1u. 45min
Lobster Bisque
1u. 50min