Apparaten en accessoires
Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
shallots cut in halves80 g
-
fresh parsley leaves only5 sprigs
-
unsalted butter40 g
-
100 g SherryPineau de Charentes100 g
-
ground pepper1 - 2 pinches
-
bouchot mussels fresh, cleaned1500 g
-
crème fraîche100 g
-
egg yolks3
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
20 g
Calorieën
1569 kJ /
376 kcal
Vetten
23 g
Koolhydraten
17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
French Tradition on your Table
10 recepten
Internationaal
Internationaal
Misschien vind je het ook leuk...
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min
Beetroot and goat cheese ice cream with crackers
15u.
Sous-Vide Korean Style BBQ Pork Loin
4u. 50min
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Peanut brittle
1u. 30min
Hollandaise sauce
15min
Champagne crème brûlée
2u. 25min
Trout mousse
5min
Steak tartare
30min
Focaccia with onions
2u.
Braised Eggs
Geen beoordelingen