Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
of 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Onion Soup
1 Std.
Aligot (Cheesy Mashed Potato)
30 Min
Creamy pea soup
40 Min
Miso soup, Sake seafood with rice
1 Std. 5 Min
Asparagus, Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Rujak Pengantin (Jakarta Salad)
Geen beoordelingen
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 Std.
Lobster Bisque
1hod. 50min
Mushroom cappuccino
25min
Prawn croquettes (croquetas de gambas)
9 Std. 10 Min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
French chicken liver pâté (L'Atelier Gourmet Food)
4h 15min