Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)

Mussels with crème fraiche and herbs (Mouclade)

5.0 2 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • shallots cut in halves
    80 g
  • fresh parsley leaves only
    5 sprigs
  • unsalted butter
    40 g
  • Pineau de Charentes
    100 g
    100 g Sherry
  • ground pepper
    1 - 2 pinches
  • bouchot mussels fresh, cleaned
    1500 g
  • crème fraîche
    100 g
  • egg yolks
    3

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 1569 kJ / 376 kcal
Vetten 23 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...