Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
of 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Crème caramel (flan)
3h
Sabayon (Zabaglione)
15min
Pork tenderloin with sauerkraut and potato purée
1 godz. 10 min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Quark with pickled radish (Thermomix® Cutter)
Geen beoordelingen
Cheese Blintz Soufflé
1 godz. 10 min
Spitzbuben (Metric)
1h
Caprese Egg White Omelette (Metric)
20min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Onion soup
1 godz. 10 min
Umali
1 godz. 25 min
Potato goulash
1h