Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g shallots, cut in halves
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 40 g unsalted butter
-
100
g Pineau de Charentes
of 100 g Sherry - 1 - 2 pinches ground pepper
- 1500 g bouchot mussels, fresh, cleaned
- 100 g crème fraîche
- 3 egg yolks
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1569 kJ / 376 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 23 g
Alternatieve recepten
Cucumber Soup
25min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2u. 20min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Mussels in white wine and cream sauce
45min
Salted Herbs
15min
Sous-Vide Salmon
1h
Suan la tang (hot and spicy soup)
35min
Green Mustard Pig's Trotter, Emperor Chicken and Ladies' Fingers With Sesame Dressing
1 Std. 40 Min
Russian salad
1h 15min
Sous-Vide Pork Chops, Pears and Chocolate Sauce
2h 55min
Chilli Vinegar Pork Trotter Stew
2 Std. 25 Min
Sous-vide Steak
1h 30min