Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g sushi rice
- 1200 g water, plus extra for rinsing
- 1 ½ tsp salt
- 200 g avocado, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
-
10
g sesame oil
of 10 g coconut oil - 4 tbsp rice vinegar
- 100 g vegetables and fruit, mixed, (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish
- 100 g salmon fillet, skinless, sushi quality, or mixed with tuna and prawns, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, to garnish (optional)
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 8 pieces
- Calorieën
- 7104.8 kJ / 1698.1 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 238.7 g
- Vetten
- 59.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 3635.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche Lorraine
45 min
Oven Mushroom and Beef Burger
1h
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1h
Tex-Mex Chicken and Quinoa Salad
30 min
Black Tahini
20 min
Salmon Miso Soup
30 min
Kabocha Squash Dumplings in Dashi Broth (Matthew Kenney) Metric
2 godz. 10 min
Talam Daging Berlauk (Savoury Minced Beef Layer Cake)
50 min
Classic gin and cucumber icy poles
24h 15 min
Malay-style coconut chicken (MEATER+®)
25h 40min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min
Pil pil sauce
5min