Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g sushi rice
- 1200 g water, plus extra for rinsing
- 1 ½ tsp salt
- 200 g avocado, cut in pieces
- 20 g freshly squeezed lemon juice
- 2 pinches ground black pepper
-
10
g sesame oil
of 10 g coconut oil - 4 tbsp rice vinegar
- 100 g vegetables and fruit, mixed, (radish, carrot, cucumber, pickled ginger, mango, radicchio), to garnish
- 100 g salmon fillet, skinless, sushi quality, or mixed with tuna and prawns, to garnish
- 1 tbsp sesame seeds, toasted, to garnish (optional)
- soy sauce, for serving
- Voeding
- per 8 pieces
- Calorieën
- 7104.8 kJ / 1698.1 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 238.7 g
- Vetten
- 59.5 g
- Verzadigd vet
- 10.2 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 3635.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mini Basque cheesecakes (Dani Valent)
2h 25min
Vanilla Bean Syrup
30min
Lontong (Rice Cakes With Vegetable Curry)
30min
Slow Cooked Chickpeas (TM6)
Geen beoordelingen
Beetroot potato patties with yoghurt dip
1h
Traditional Fried Rice
Geen beoordelingen
Dalgona coffee classic (Korean coffee)
10min
Healthy Gut Zinger (Metric)
10min
Lemon hibiscus iced tea
2j 30 menit
Lemonade
5 Min
Baked Sushi
1 Std. 15 Min
Spanish Tortilla
1h