Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
½
oz oil
of ½ oz extra virgin olive oil - 14 oz carrots, sliced on the bias (¼ in.)
- Voeding
- per 14 oz
- Calorieën
- 1293 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 14.4 g
- Natrium
- 240 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20min
Steamed Asparagus
35min
Sautéing Red Pepper with Onions
25min
Mixed Mushroom Sauté
30min
Sautéing 7 oz Julienned Carrots
15min
Steamed Spinach
20min
Steamed Cauliflower
25min
Sautéed Cauliflower
25min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Steamed Broccoli
25min
Sautéing 7 oz Zucchini
20min