Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco
TM6 TM5

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 ( 21 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 40 oz veal shank bone in (approx. 4 pieces)
  • 1 tsp salt
  • 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns ground, divided
  • 4 oz yellow onions cut into pieces
  • 2 oz carrots cut into pieces
  • 2 oz celery cut into pieces
  • 2 oz shallots cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 1 oz tomato paste
  • 4 oz dry white wine
  • 32 oz beef stock
  • 1 tsp edible dried lavender plus extra to garnish
  • 1 tbsp cornstarch
  • 1 tbsp water

Voeding
per 1 portion
Calorieën
513 kcal / 2146 kJ
Eiwitten
76 g
Vetten
14 g
Koolhydraten
12 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3 g
Natrium
1722 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten