Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 oz veal shank, bone in (approx. 4 pieces)
- 1 tsp salt
- 3 - 4 tsp Tellicherry cracked peppercorns, ground, divided
- 4 oz yellow onions, cut into pieces
- 2 oz carrots, cut into pieces
- 2 oz celery, cut into pieces
- 2 oz shallots, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- ½ oz extra virgin olive oil
- 1 oz tomato paste
- 4 oz dry white wine
- 32 oz beef stock
- 1 tsp edible dried lavender, plus extra to garnish
- 1 tbsp cornstarch
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 76 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 14 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 1722 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Beef Wellington (Ben) Metric
10 godz. 10 min
Rum baba
3h
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13sa 20 dk
Oysters Rockefeller
25 min
Coq au vin blanc with polenta madeleines
1h 45min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30 min
Sous-vide Artichoke Stuffed Chicken Breast
1h 50min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min