Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

Biltmore Lavender and Tellicherry Pepper Osso Buco

4.6 22 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 2u. 45min
4 portions

Ingrediënten

  • veal shank bone in (approx. 4 pieces)
    40 oz
  • salt
    1 tsp
  • yellow onions cut into pieces
    4 oz
  • carrots cut into pieces
    2 oz
  • celery cut into pieces
    2 oz
  • shallots cut into pieces
    2 oz
  • extra virgin olive oil
    ½ oz
  • garlic cloves
    2
  • tomato paste
    1 oz
  • dry white wine
    4 oz
  • beef stock
    32 oz
  • edible dried lavender plus extra to garnish
    1 tsp
  • Tellicherry cracked peppercorns ground
    ½ tsp
  • cornstarch
    1 tbsp
  • water
    1 tbsp
  • Tellicherry cracked peppercorns ground, to garnish
    1 ½ - 2 tsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 1722 mg
Eiwitten 76 g
Calorieën 2146 kJ / 513 kcal
Vetten 14 g
Vezels 2 g
Verzadigd vet 3 g
Koolhydraten 12 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...