Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 oz shallot, quartered
- 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.1 kJ / 73.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple Sauce
20min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Grated Parmesan Cheese
5min
Butternut Squash and Ginger Soup
35 Min
Chopped Vegetable Salad
10min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Roasted Cauliflower and Kale Soup
1 godz. 5 min
Leek and Potato Soup
40min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Carrot Ginger Soup
20min
Split Pea Soup
1h 25min