Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 1 oz shallot, quartered
- 16 oz carrots, cut into pieces (1 in.)
- 10 ½ oz parsnips, cut into pieces (1 in.)
- ½ tsp vegetable stock paste
- 8 oz water
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp fresh ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 307.1 kJ / 73.4 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 17.4 g
- Vetten
- 0.3 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 156.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrot Ginger Soup
20 min
Leek and Potato Soup
40min
Rosemary Mashed Root Vegetables
45min
Farro Risotto with Rosemary Chicken
1h
Zucchini Fritters with Gravlax and Lemon Aioli
1h
Butternut Squash and Apple Soup
30min
Smoked Trout Dip
15min
Beer Bread
1h 10min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
45min
Steamed Cabbage
25 min
Cauliflower Cheese Bake
1h 25min
Carrot and Swede Mash
20 min