
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g eggplant, medium-sized cubed (½ in.)
- ¾ tsp salt divided, to taste
- 45 g extra virgin olive oil divided
- 1 tbsp oregano, dried
-
100
g onion
of 100 g leek - 2 garlic cloves
- 2 tsp ginger, fresh peeled, sliced thinly
- 255 g chicken breast fillet, skin on or skinless cut into strips (½ in.)
- ¼ - ½ tsp turmeric, dried, ground
- 1 tsp garam masala
- ¼ tsp cayenne pepper, dried, flake
- 1 tbsp wheat flour
- 15 - 30 g tomato purée (concentrate)
- 200 g vegetable broth (see Tip)
- 395 g chickpea, canned drained
- 140 g plain yogurt high protein
- ⅛ tsp black pepper, ground
- cilantro, fresh roughly chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 510 kcal / 2133.9 kJ
- Eiwitten
- 32.1 g
- Vetten
- 22.3 g
- Koolhydraten
- 46.6 g
- Vezels
- 12.2 g
- Verzadigd vet
- 4.1 g
- Natrium
- 952.5 mg