Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 48 oz baby red potatoes, quartered
- 2 oz vegetable oil
- 1 ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, plus 1 pinch
- 4 oz red onions
- 3 oz celery, in pieces (2 in.)
- 5 sprigs parsley, leaves only
- 2 sprigs dill, leaves only, plus extra to garnish
- 5 oz plain yogurt
- 2 oz mayonnaise
-
1
oz pickle relish, dill
of 1 oz pickle relish, sweet - ½ oz apple cider vinegar
- 1 tsp Dijon mustard
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1059 kJ / 253 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 566 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Noodle Soup
50min
Moroccan Salmon with Lemony Couscous and Vegetable Soup
1h
Peeler Roasted Carrots with Mint and Thyme
30min
Grilled Corn Salad with Cilantro Vinaigrette
25 min
Asparagus and Ham Rotelle
40min
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Caesar Salad
30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1h 10min
Deviled Eggs
20 min