Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Italian Vinaigrette
- 6 oz olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried basil
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- 3 oz red wine vinegar
- ⅛ tsp paprika
- ½ tsp onion powder
- 1 tsp Dijon mustard
Pasta Salad
- 50 oz water
- 16 oz dried bow-tie pasta
- 4 oz red onions, quartered
- 5 oz salami, sliced (¼ in.)
- 4 oz roasted red peppers, julienned, drained
- 4 oz pepperoncini, julienned, drained
- 3 ½ oz sliced black olives, drained
-
8
oz mozzarella bocconcini, drained
of 8 oz ciliegine, drained - fresh basil leaves, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3297 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Soft Tacos with Fruit Salsa
25 Min
Rolled Frittata
55min
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min
Moroccan Chicken Bowl
45min
Greek Style Pork Stew
1h
Chinese Chicken Salad
1h 30min
Apple and Cranberry Farro Salad
35min
Cobb Salad
1h
Strawberry BBQ Meatballs
45min
Chicken Fajita Soup
50min
Deviled Eggs
20min