Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Italian Vinaigrette
- 6 oz olive oil
- 1 lemon, thin peel only, no pith, plus 2 tbsp juice, divided
- 2 garlic cloves
- 1 tsp dried basil
- ½ tsp dried oregano
- ½ tsp sugar
- 1 tsp salt
- 3 oz red wine vinegar
- ⅛ tsp paprika
- ½ tsp onion powder
- 1 tsp Dijon mustard
Pasta Salad
- 50 oz water
- 16 oz dried bow-tie pasta
- 4 oz red onions, quartered
- 5 oz salami, sliced (¼ in.)
- 4 oz roasted red peppers, julienned, drained
- 4 oz pepperoncini, julienned, drained
- 3 ½ oz sliced black olives, drained
-
8
oz mozzarella bocconcini, drained
of 8 oz ciliegine, drained - fresh basil leaves, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3297 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 48 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sesame Orange Chicken
1h 30 min
Mongolian Beef with Rice and Steamed Orange Cake
1h 15 min
Blackened Fish Burger
55 Min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55 Min
Caesar Salad
30 min
Teriyaki Chicken and Rice
40min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Chicken Marsala
40min
Chicken Avocado Gorditas
1h
Beef and Broccoli Sauté
30 min
Fish Tacos
45 min