Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
of 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Chicken Parmesan
1h 10min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Green Olive Dip
10 min
Thanksgiving Stuffing Meatloaf
1h 30min
Beef Lasagna
2h 5min
Chimichurri Pork Filet with Warm Rice Salad
13h 20min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1h 10min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min
Steamed Salmon and Veggies with Yellow Rice
35min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min