Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Florentine Meatballs
- 10 sprigs fresh parsley, leaves only
- 5 oz fresh baby spinach, de-stemmed
- 4 garlic cloves, divided
- 2 oz milk
- 1 tbsp onion powder
- 1 tsp oregano, fresh or dried
- 16 oz ground beef, crumbled
- 1 oz grated Parmesan cheese
- 1 large egg
- 3 oz bread crumbs
- 1 tsp salt
- ¼ tsp fresh ground black pepper
- 3 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz extra virgin olive oil, plus extra to grease
Pasta and Sauce
- 30 oz canned crushed tomatoes
- 1 tsp salt
- 1 tsp sugar
- 8 - 10 fresh basil leaves, torn, divided
- 43 oz water
-
12
oz spinach linguine, dried
of 12 oz linguine, dried - Parmesan cheese, shaved, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2464 kJ / 589 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 30 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 godz. 10 min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30 min
Greek Stuffed Chicken
1 godz. 35 min
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30 min
Chicken Stroganoff Soup
55min
Jalapeño and Lime Chicken Burger with Corn Smash
1h 15min
Chicken Mole Verde
1h 5min