Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g brown rice
- 100 g blanched almonds
- 100 g leeks, sliced
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 250 g courgettes, diced (1 cm)
- 200 g pumpkin flesh, diced (0.5 cm)
- 100 g carrots, diced (1 cm)
- 1100 g water
-
1
tsp vegetable stock paste
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 632 kJ / 151 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Orange and Carrot Soup
25min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min
Moroccan Bean Soup
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Pumpkin Soup
35min
Cauliflower and Black Bean Balls
1 Std. 10 Min
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1h 5min
Indian-style Fish with Yoghurt Sauce, Potatoes and Vegetables
1h
Reuben's Stew
5min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min
Quinoa Broth
35min
Spring Vegetable Soup
35min