Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
of 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chickpea, Squash and Kale Stew
45 Min
Vegetable Stroganoff
30 Min
Swiss Chard, Chickpea and Tamarind Stew
45 Min
Seitan Chilli
25min
Pearl Barley and White Bean Stew
1 Std.
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25min
Vegetarian Chilli
1 Std. 5 Min
Chickpea Gratin
1 Std.
Asparagus and Pea Pasta
20 Min
Chickpea Pancakes
20 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1hod. 40min