Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
of 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato, Lentil and Thyme Soup
40 min
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1h
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35 min
Moroccan Bean Soup
45 min
Chick Pea Curry
35 min
Red bean chicken and sweet potato stew
45 min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2h 15min
Colourful Tuna Rice Salad
40 min
Tofu stew
30 min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min
Vegetable Stroganoff
30 min
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50 min