Reuben's Stew

Reuben's Stew

3.9 15 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 portions

Ingrediënten

  • tomatoes halved
    340 g
  • cauliflower florets cut in pieces
    140 g
  • red peppers deseeded and quartered
    170 g
  • cooked beetroot pickled
    15 g
    120 g beetroot, raw
  • olive oil
    2 Tbsp
  • vegetable stock paste, homemade
    1 tsp
    1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • cider vinegar (optioneel) if using raw beetroot
    2 tsp
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    2 sprigs

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 2.8 g
Calorieën 505 kJ / 121 kcal
Vetten 8.3 g
Koolhydraten 8.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...