Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 340 g tomatoes, halved
- 140 g cauliflower florets, cut in pieces
- 170 g red peppers, deseeded and quartered
-
15
g cooked beetroot, pickled
of 120 g beetroot, raw - 2 Tbsp olive oil
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 2 tsp cider vinegar, if using raw beetroot (optioneel)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 505 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 8.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Stroganoff
30min
Iranian Vegetable Stew
1h 30min
Veggie 'Burritos'
20 phút
Cauliflower and Black Bean Balls
1h 10min
Chickpea Gratin
1h
Vegetable Stroganoff
30min
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
1h 15min
Carrot, Pumpkin and Chard Pie
1h 20min
Hearty Soya Bean Soup
50 Min
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Quinoa Broth
35 phút