Apparaten en accessoires
Reuben's Stew
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 portions
Ingrediënten
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optioneel) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
505 kJ /
121 kcal
Vetten
8.3 g
Koolhydraten
8.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Raw
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1ч.
Risotto with Broccoli Rabe
30 мин.
Sweet Potato Spoon Bread
1ч.
Iranian Vegetable Stew
1ч. 30 мин.
Garlic and White Bean Stew
50 мин.
Pea Quiche
1ч.
Potato Curry
12ч. 50 мин.
Vegetable Stroganoff
30 мин.
Carrot and Peanut Bake
55 мин.
Curry and Coconut Risotto
35 мин.
Quinoa Broth
35 мин.
Sweet Potato and Corn Chowder
45 мин.