Apparaten en accessoires
Reuben's Stew
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
4 portions
Ingrediënten
-
tomatoes halved340 g
-
cauliflower florets cut in pieces140 g
-
red peppers deseeded and quartered170 g
-
120 g beetroot, rawcooked beetroot pickled15 g
-
olive oil2 Tbsp
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
cider vinegar (optioneel) if using raw beetroot2 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
2.8 g
Calorieën
505 kJ /
121 kcal
Vetten
8.3 g
Koolhydraten
8.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Raw
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je het ook leuk...
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1u.
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Sweet Potato Spoon Bread
1u.
Iranian Vegetable Stew
1u. 30min
Garlic and White Bean Stew
50min
Pea Quiche
1u.
Potato Curry
12u. 50min
Vegetable Stroganoff
30min
Carrot and Peanut Bake
55min
Curry and Coconut Risotto
35min
Quinoa Broth
35min
Sweet Potato and Corn Chowder
45min