Apparaten en accessoires
Peas and jamon
Voorbereiding. 25min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
manchego cheese cut into pieces (3 cm) (see Tips)50 g
-
water600 g
-
shelled peas (see Tips)500 g
-
shelled broad beans (see Tips)200 g
-
eschalots2
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil40 g
-
jamon cut into slices (1 cm), then diced120 g
-
fino sherry (see Tips)40 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
salt to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper to taste½ tsp
-
fresh mint leaves only4 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portions
Natrium
846.8 mg
Eiwitten
13.7 g
Calorieën
1070 kJ /
254.7 kcal
Vetten
17.1 g
Vezels
7.6 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
8.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Dubai pistachio tiramisu
8u.
Sourdough soup (White borscht)
96u. 30min
Sauerkraut soup
50min
Russian beetroot salad
1u. 10min
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2u.
Polenta
25min
Cherry and almond clafoutis pudding
3u.
Peas with ham
30min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2u. 20min
Tiropita (Greek cheese pie)
1u. 10min
Kormolas (Kulkuls)
3u.
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min