Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 600 g water
- 500 g shelled peas (see Tips)
- 200 g shelled broad beans (see Tips)
- 2 eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 120 g jamon, cut into slices (1 cm), then diced
- 40 g fino sherry (see Tips)
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1070 kJ / 254.7 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 846.8 mg
Alternatieve recepten
Steamed salmon with broccoli pesto
25min
Carrot and coriander soup
30min
Simple steamed salmon
30min
Whipped egg whites
10 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Spanish green lentil and chorizo soup
12hod. 45min
Tuna dip
15 Min
Pea and ginger soup, lemon salmon with broccoli
50min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1h 20min
Zucchini soup
25min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Risotto with zucchini and prawns
1 godz. 15 min