Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g manchego cheese, cut into pieces (3 cm) (see Tips)
- 600 g water
- 500 g shelled peas (see Tips)
- 200 g shelled broad beans (see Tips)
- 2 eschalots
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 120 g jamon, cut into slices (1 cm), then diced
- 40 g fino sherry (see Tips)
- ½ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt, to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper, to taste
- 4 sprigs fresh mint, leaves only
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 1070 kJ / 254.7 kcal
- Eiwitten
- 13.7 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 17.1 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 7.6 g
- Natrium
- 846.8 mg
Alternatieve recepten
Greek Fava dip
50min
Pea and mint soup
20 min
Polenta
25min
Middle Eastern planked salmon
1 Std. 40 Min
White zucchini and cannellini bean soup
25min
Lentil purée (Moujadarra)
1h 20min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Ukrainian borscht
35min
Yoghurt soup with chickpeas and garlic chilli oil
50min
Crispy turkey and lentil meatballs
40min
Mushroom Pâté
1h 30min