Apparaten en accessoires
Polenta
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 portions
Ingrediënten
-
water1000 g
-
olive oil1 tbsp
-
Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt2 tsp
-
polenta (cornmeal)200 - 250 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
158.8 mg
Eiwitten
3.5 g
Calorieën
673 kJ /
160.2 kcal
Vetten
4 g
Vezels
1.2 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
26.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
183 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Rosemary and thyme polenta chips
1u.
Baba ghanoush
1u.
Baba ghanoush
1u.
Tuna dip
15min
Focaccia
2u. 5min
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1u. 10min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45min
Creamed spinach
15min
Polenta
1u.
Milanese risotto
25min
Ricotta and polenta chips
2u. 20min
Davidson plum cheesecake slice
2u. 45min