Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 1 tbsp olive oil
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips) or 2 pinches salt
- 200 - 250 g polenta (cornmeal)
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 673 kJ / 160.2 kcal
- Eiwitten
- 3.5 g
- Koolhydraten
- 26.9 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 158.8 mg
Alternatieve recepten
Ricotta gnocchi
2h
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Gnocchi
1h 40min
Tarator (tahini dip)
5 Min
Mouhallabieh (milk pudding)
4h 30min
Polenta
1h
Milanese risotto
25 min
Baba ghanoush
1h
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
1 Std. 25 Min
Mushroom ragu with polenta toast
1h 40min
Ricotta and polenta chips
2h 20min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1h 35 min