Compatibele versies
Vegetable and Nettle Cream Soup with Aromatic Granola
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aromatic Granola
- 60 g olive oil, plus extra for greasing
- 200 g whole mixed nuts (e.g. almonds, walnuts, hazelnuts)
- 300 g stale bread, diced (approx. 1 cm)
- 100 g mixed seeds (e.g. pumpkin seeds, sunflower seeds, sesame seeds)
- 1 tsp curry powder (hot)
- 40 g balsamic vinegar
- 30 g honey
Vegetable and Nettle Cream Soup
- 150 g leeks
- 200 g onions
- 150 g green asparagus
- 600 g courgettes
- 15 g fresh root ginger, thinly sliced
- 600 g water
- 1 ½ - 2 tsp salt, or to taste
- 1 tsp whole allspice berries
- 30 g olive oil
- 50 g nettles
- fresh mixed herbs, to taste, cut in pieces
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2659 kJ / 635 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 5 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 676 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Braised Red Cabbage with Grated Apples (TM6)
1hod. 15min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM6)
Geen beoordelingen
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3h 45min
Quick Bread
50min
Roasted Aubergine with Oyster Mushrooms
1sa
Vegetable Salad and Lentil Stew; Vegan Chocolate Mousse
45min
Spanish Brunch
1hod. 15min
Porcini Mushroom Risotto
35min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1sa
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1sa 5 dk
Butternut Squash and Coconut Soup
30min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 dk