Apparaten en accessoires
Pasta alla puttanesca
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese shaved, for garnishing
-
garlic cloves2
-
fresh long red chilli deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
canned chopped tomatoes (see Tips)400 g
-
tomato paste2 tbsp
-
pickled capers1 tbsp
-
anchovy fillet5
-
pitted Kalamata olives100 g
-
dried oregano2 pinches
-
water850 g
-
dried spaghetti broken into halves500 g
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
682.2 mg
Eiwitten
17.4 g
Calorieën
1946.5 kJ /
463.5 kcal
Vetten
15.6 g
Vezels
5 g
Verzadigd vet
4 g
Koolhydraten
60.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Filo spinach slice
55min
Pasta primavera
1u.
Chilli con carne
45min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5u. 40min
Rendang curry
30min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Pad see ew
30min
Yoghurt soup cups
1u. 10min
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2u.
Kimchi non-fried rice
1u.
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35min
Black bean enchiladas
1u. 20min