Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 682.2 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
30min
Tuscan bean soup
40 Min
Asparagus risotto
40 Min
Summer tomato and gin pasta sauce
35 Min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Minestrone
40 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30min
Spaghetti alla Puttanesca
35 Min
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1h 25min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Vegetable lasagne
1 Std. 35 Min