Pasta alla puttanesca

Pasta alla puttanesca

4.2 111 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese shaved, for garnishing
  • garlic cloves
    2
  • fresh long red chilli deseeded if preferred
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • canned chopped tomatoes (see Tips)
    400 g
  • tomato paste
    2 tbsp
  • pickled capers
    1 tbsp
  • anchovy fillet
    5
  • pitted Kalamata olives
    100 g
  • dried oregano
    2 pinches
  • water
    850 g
  • dried spaghetti broken into halves
    500 g
  • sea salt to taste
    1 pinch
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 682.2 mg
Eiwitten 17.4 g
Calorieën 1946.5 kJ / 463.5 kcal
Vetten 15.6 g
Vezels 5 g
Verzadigd vet 4 g
Koolhydraten 60.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...