
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Parmesan cheese shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti broken into halves
- 1 pinch sea salt to taste
- 1 pinch ground black pepper to taste
- fresh flat-leaf parsley leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 463.5 kcal / 1946.5 kJ
- Eiwitten
- 17.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vezels
- 5 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 682.2 mg