Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 682.2 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40 min
Spiced Moroccan lentil soup
40 min
Minestrone
40 min
Tomato and lentil dahl
35 min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55 min
Tuscan bean soup
30min
Vegetarian chilli
1h 5min
Risotto with lemon, thyme and feta
30min
Pasta primavera
1h
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 min
Pulse and pumpkin curry
30min