Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Parmesan cheese, shaved, for garnishing
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded if preferred
- 40 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- 1 tbsp pickled capers
- 5 anchovy fillets
- 100 g pitted Kalamata olives
- 2 pinches dried oregano
- 850 g water
- 500 g dried spaghetti, broken into halves
- 1 pinch sea salt, to taste
- 1 pinch ground black pepper, to taste
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1946.5 kJ / 463.5 kcal
- Eiwitten
- 17.4 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 15.6 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 682.2 mg
Alternatieve recepten
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Pumpkin and blue cheese arancini with smoky yoghurt dressing
1h
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40min
Arrabbiata sauce
20min
Minestrone
40min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Chorizo and bean winter warmer
1h 30min
Pasta with fennel and tomato sauce
40min
Pasta primavera
1h
Pasta e fagioli
26 godz.
Vegetable lasagne
1h 35min