Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- warm water, for soaking
- 30 - 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1.5 tablespoons extra
- 1 ¼ tsp salt
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle pasta
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964.6 kJ / 467.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 903.2 mg
Alternatieve recepten
Aglio olio e peperoncino
35 Min
Pasta with tuna
30min
Mushroom risotto
30min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Cream of mushroom soup
20 λεπτ.
Seafood en papillote with saffron potatoes
35 Min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40 Min
Linguine with salmon and herbs
25min
Chicken fusilli with mushrooms
40 Min
Avgolemono (chicken soup with egg and lemon)
1h 15min