Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- warm water, for soaking
- 30 - 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1.5 tablespoons extra
- 1 ¼ tsp salt
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle pasta
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964.6 kJ / 467.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 903.2 mg
Alternatieve recepten
Milanese risotto
25min
Pasta with tuna
30 Min
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
30 Min
Crab linguine
30 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40 Min
Mushroom risotto
30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Penne with mussels
1h 5min
Thai-style prawn broth with spicy apples
1h 15min
Penne and vegetables
35 Min
Aglio olio e peperoncino
35 Min