Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- warm water, for soaking
- 30 - 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1.5 tablespoons extra
- 1 ¼ tsp salt
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle pasta
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964.6 kJ / 467.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 903.2 mg
Alternatieve recepten
Mushroom bolognaise
45min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Aglio olio e peperoncino
35min
Creamy cauliflower and blue cheese pasta
40min
Pasta alla puttanesca
35min
Mushroom stroganoff
20min
Pasta primavera
1h
Broccoli and three cheese pasta bake
40min
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Chinese vermicelli with prawns and garlic sauce
1h 15min
Creamy scallop soup with chorizo
30min