Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- warm water, for soaking
- 30 - 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 20 g fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 garlic clove
- 30 g extra virgin olive oil, plus 1.5 tablespoons extra
- 1 ¼ tsp salt
- 1200 g water
- 300 g tagliatelle pasta
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1964.6 kJ / 467.8 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 52.8 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 903.2 mg
Alternatieve recepten
Pasta with tuna
30min
Penne and vegetables
35 Min
Aglio olio e peperoncino
35 Min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
White fish and lemon risotto
30min
Revithia (chickpea soup)
24 godz. 40 min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
"Spaghetti" with spinach and mint pesto
25 min
Chinese egg noodle soup with mixed mushrooms
35 Min
Pasta primavera
1h
Stuffed tomatoes
50min
Linguine with salmon and herbs
25 min