Thermomix® Blade Cover nodig

Om dit recept te bereiden heb je Thermomix® Blade Cover nodig Meer informatie

Pasta e fagioli
TM6 TM5 TM31

Pasta e fagioli

4.7 (56 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 150 g dried borlotti beans (see Tips)
  • 1950 water, plus extra to soak
  • 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
  • 1 onion (150 g), cut into pieces
  • 1 tomato, cut into pieces
  • 1 celery stalk, cut into pieces
  • 2 garlic cloves
  • 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
  • 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
  • 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
  • 200 g tomato passata
  • sea salt, to taste
  • 200 g ditalini pasta
  • 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
  • dried chilli flakes, to serve

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1498.2 kJ / 356.7 kcal
Eiwitten
21.6 g
Koolhydraten
37.7 g
Vetten
11.2 g
Verzadigd vet
4.3 g
Vezels
8 g
Natrium
963.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten