Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 963.8 mg
Alternatieve recepten
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 Std. 20 Min
Chicken in chipotle sauce
40min
Creamy vegetable rice
25min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Spinach and chorizo filo pies
45 Min
Tarte tatin
2h
Leek, chilli and chorizo sauce
40min
Risotto verde (TM6)
30min
Vienna sausages with split pea soup
1 godz. 10 min
Spinach and artichoke penne
1h 5min
Semolina gnocchi with asparagus
1h 15 min