Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 963.8 mg
Alternatieve recepten
Tuscan bean soup
40 Min
Pasta alla puttanesca
35min
Summer tomato and gin pasta sauce
35min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Smoky Mexican bean soup
35min
Pasta e fagioli (Pasta and beans)
40 Min
Tuscan bean soup
30 min
Baked Cabbage Pierogis
2 godz. 30 min
Minestrone
40 Min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Pasta with fennel and tomato sauce
40 Min
Ribollita
50min