Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g dried borlotti beans (see Tips)
- 1950 water, plus extra to soak
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm), reserve the rind (optional - see Tips)
- 1 onion (150 g), cut into pieces
- 1 tomato, cut into pieces
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 1 fresh long red chilli, deseeded and cut into halves
- 200 g speck, cut into cubes (1 cm)
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
- 1 tbsp Vegetable stock paste or Chicken stock powder (see Tips)
- 200 g tomato passata
- sea salt, to taste
- 200 g ditalini pasta
- 1 - 2 stalks kale, roughly chopped
- dried chilli flakes, to serve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1498.2 kJ / 356.7 kcal
- Eiwitten
- 21.6 g
- Koolhydraten
- 37.7 g
- Vetten
- 11.2 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 8 g
- Natrium
- 963.8 mg
Alternatieve recepten
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Nourish bowl (Diabetes)
55min
Chicken laksa
30 min
Spanish green lentil and chorizo soup
12h 45min
Mediterranean chopped salad with roasted red peppers (Thermomix®️ Cutter, TM6)
20 min
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Three Cheese and spinach lasagne (Diabetes)
1 godz. 30 min
Pasta alla puttanesca
35 min