Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g dried brown lentils
- 100 g long grain white rice
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp tomato paste (optional)
- 15 g vinegar
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603.9 kJ / 383.4 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 331.8 mg
Alternatieve recepten
Lentils with Rice- Fakes Moutzentra
45 min
Bulghur and lentil soup
1h
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1h
Pan-fried Brussels sprouts with tonnato sauce
25min
Potato and porcini mushroom soup
30 min
Spiced rice pudding (meghli)
50min
Lentil puree (moujadarra)
1h 25min
Red lentil soup with cumin
55min
Creamy vegetable rice
25min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Lentil purée (Moujadarra)
1 Std. 20 Min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1h 5min