Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g water
- 3 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 400 g dried brown lentils
- 100 g long grain white rice
- 1 tsp sea salt
- 1 tsp tomato paste (optional)
- 15 g vinegar
- 50 g extra virgin olive oil
- 200 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1603.9 kJ / 383.4 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 58.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 7.9 g
- Natrium
- 331.8 mg
Alternatieve recepten
Pumpkin tahini smash
40 min
Hoisin tofu with brown rice
50 min
Fakes Moutzentra (Lentils with Rice)
45 min
Bulghur and lentil soup
1h
Ratatouille
40 min
Green goddess pizza
1h 30 min
Asparagus and saffron risotto
35 min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Mixed grain risotto
1h 25min
Keftedes (meatballs)
2h 30 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5 godz. 40 min