Apparaten en accessoires
Warming amaranth porridge
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 portions
Ingrediënten
-
coconut oil2 tbsp
-
ground cumin½ tsp
-
black mustard seeds (see Tips)½ tsp
-
piece fresh ginger peeled and cut into matchsticks2 cm
-
water500 g
-
amaranth grains (see Tips)200 g
-
salt½ tsp
-
apple cider vinegar½ tsp
-
ground turmeric1 tsp
-
pumpkin seeds to serve
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
7.7 mg
Eiwitten
8.6 g
Calorieën
1260.5 kJ /
300 kcal
Vetten
15.4 g
Vezels
4 g
Verzadigd vet
9.1 g
Koolhydraten
30.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Good food, gluten free
94 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Almond milk chocolate biscuits (Post-natal)
25u. 15min
Savoury tofu quiche
1u. 30min
Tofu scramble
25min
Hot turmeric apple cider
20min
Sesame and chia seed loaf
2u. 20min
Broccoli chive muffins (10-12 months)
30min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Breakfast sausages
1u. 5min
Cauliflower and fennel nuggets with ajvar
1u. 35min
Carrot poppy seed muffins
1u. 15min
Sweet potato and chickpea pizzas (Toddlers and beyond)
1u. 10min
Pumpkin pancakes
1u. 35min