Apparaten en accessoires
Vegan Caesar dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485.5 kJ /
48.9 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan gravy
40min
Vegan Aquafaba Butter
2u. 25min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Pea and garden mint fritters
25min
Vegan moussaka
1u. 50min
Kimchi
149u.
Tofu chocolate ice cream
6u. 10min
Vegan walnut and black bean burger
4u. 40min
Black bean molè (black bean chocolate chilli)
2u. 25min
Tofu scramble
25min
Vegan Pesto
10min
Bang bang broccoli
3u. 25min