Apparaten en accessoires
Vegan Caesar dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485.5 kJ /
48.9 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Chevre (Matthew Kenney)
22u. 5min
Burmese chickpea tofu with spicy dipping sauce
1u. 30min
Vegan hollandaise
10min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Cashew cheddar cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Cashew sour cream
10min
Blue cheese tofu dressing
5min
Cauliflower buffalo bites
35min
Vegan gravy
40min
Vietnamese jackfruit rice paper rolls
1u.
Traditional hommus
25u. 5min