Apparaten en accessoires
Vegan Caesar dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485.5 kJ /
48.9 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Huevos Rancheros
4u. 45min
Vegan Aquafaba Butter
2u. 25min
Vegan Pistachio and Cardamom Ice Cream
12u. 20min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20u. 15min
Eggplant and tomato breakfast hash with crispy tempeh
40min
Bang bang broccoli
3u. 25min
Vegan gravy
40min
Plant-based parmesan
5min
Soy bread with seeds
3u. 50min
Tofu scramble
25min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Golden Milk
10min