Apparaten en accessoires
Vegan Caesar dressing
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
6 portions
Ingrediënten
-
extra virgin olive oil60 g
-
lemon juice30 g
-
filtered water20 g
-
canned chickpeas rinsed and drained100 g
-
shiro (white) miso paste20 g
-
pickled capers rinsed and drained15 g
-
garlic clove1
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
1.6 g
Calorieën
485.5 kJ /
48.9 kcal
Vetten
10.6 g
Vezels
1.2 g
Koolhydraten
3.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Falafel with beetroot hommus
20min
Nut butter dressing
5min
Kale Quinoa Green Goddess Salad (Bill Yosses)
1u. 20min
Vegan Cheese Wheel
1u. 50min
Thai tofu and sweet potato cakes
30min
Savoury cashew cream cheese
3u. 10min
Plant-based parmesan
5min
Tofu 'sour cream'
5min
Lentil Burgers with Beetroot Rolls and Vegan Mayonnaise
4u. 20min
Cashew sour cream
10min
Linseed crackers with mutabbal beitinjan (eggplant dip)
16u. 20min
Vegan Pesto
10min