Apparaten en accessoires
Quark and herb spread
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
13 portions
Ingrediënten
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
401.1 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
164.4 kJ /
39.8 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
1.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Ukrainian chebureks
1 Std. 35 Min
Liver cake
1 Std. 50 Min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1 Std.
Goat's cheese feta roulade
2 Std. 45 Min
Spinach and lemon cream cake (gluten free)
3 Std. 45 Min
Chocolate and red wine cake with pears
1 Std. 20 Min
Buckwheat and Butternut Squash Risotto
35 Min
Ukrainian borscht
35 Min
Basil, avocado and hemp pesto
5 Min
Gluten free pizza base
35 Min
Melted Brie with basil and lemon pesto
30 Min
Whole cauliflower with pea purée
40 Min