Apparaten en accessoires
Quark and herb spread
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
13 portions
Ingrediënten
-
radishes140 g
-
spring onion/shallot trimmed and cut into pieces (4 cm)1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh dill leaves only3 sprigs
-
quark cheese (see Tips)450 g
-
tomato (approx.130 g), cut into cubes (1 cm)1
-
pouring (whipping) cream20 g
-
salt to taste
-
ground black pepper to taste
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
401.1 mg
Eiwitten
5.2 g
Calorieën
164.4 kJ /
39.8 kcal
Vetten
1 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.6 g
Koolhydraten
1.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Eat Well
102 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Borscht with Polish dumplings
1u. 30min
Prawn skagen (Scandinavian prawn toast)
25min
Mushroom-stuffed mushrooms
50min
Watermelon and salmon ceviche stack
25min
Spiced pear jam and chorizo
1u. 35min
Greek Fava dip
50min
Avocado and Hemp Pesto
10min
Ukrainian borscht
35min
Almond milk jellies with fruit coulis
4u. 55min
Sun-dried tomato and pepita bread
2u.
Spinach and feta muffins
40min
Quick blueberry ice cream
5min