Apparaten en accessoires
Sun-dried tomato tartare
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
421.4 kJ /
100.4 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Traditional hommus
25u. 5min
Grilled tofu steaks with Asian mushrooms
2u. 30min
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Asparagus risotto
40min
Dairy Free Tzatziki
15min
Tabbouleh
2u. 15min
Blue cheese tofu dressing
5min
Stretchy melty cheese
20min
Chicken moghrabieh
25u. 15min
Crêpes with herbs
1u.
Tahini
20min
Crispy bread with tapenade
45min