Apparaten en accessoires
Sun-dried tomato tartare
Voorbereiding. 10min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 - 3 sprigs
-
fresh chives4 - 5 sprigs
-
baby pickled capers rinsed20 g
-
dill pickled cucumber (approx. 40 g)1
-
smoked paprika¼ tsp
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
salt to taste
-
sun-dried tomatoes drained125 g
-
caper berries for garnishing (optional)
-
bread or crackers, to serve (optional)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.8 g
Calorieën
421.4 kJ /
100.4 kcal
Vetten
1.6 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
14.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Polenta zucchini slice
2h 10min
Vegan parmesan shards
3h 55min
Vegan Caesar dressing
5min
Bang bang broccoli
3h 25min
Cashew cheddar cheese
3h 10min
Plant-based parmesan
5min
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Blue cheese tofu dressing
5min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Miso dressing
5min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Asparagus and pea omelette
20min