Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick spray oil
- 450 g eggplant, medium-sized, Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
- salt, for sprinkling
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 115 g mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella), diced
- 45 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 225 g ricotta cheese, fresh
Sauce
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g red bell pepper, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil
- 500 g tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 570 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655.6 kJ / 156.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 582.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mustard balsamic vinegar dressing
10 min
Low Carb Cauliflower Stuffing
1 godz. 15 min
Stir Fried Potato Shreds
20min
Mushroom Herb Parboiled Rice
1 godz.
Avocado Tomatillo Salsa
10 min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1 godz.
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Immune Boost (Metric)
5 min
Sous-vide Scallops in Lemon Butter Sauce
1 godz. 10 min
Tomato-egg drop soup
20min
Boosted Super Green Juice
10 min