Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick spray oil
- 450 g eggplant, medium-sized, Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
- salt, for sprinkling
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 115 g mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella), diced
- 45 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 225 g ricotta cheese, fresh
Sauce
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g red bell pepper, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil
- 500 g tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 570 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655.6 kJ / 156.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 582.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
Geen beoordelingen
Salmon with Vegetable Sauce
25 min
Beer Pickles
24hod. 20min
Pink Waffles with Fruit
30 min
Tuna dip
15 min
Fruit Platter with Lemon and Honey Dressing
Geen beoordelingen
Melon Granita
4 godz.
Beetroot salad on wholemeal toast with halloumi
40min
Sous-Vide Turkey Breast (Metric)
3 Std.
Crispy Eggplant with Tomato Basil Sauce (Hestan Cue™) Metric
50min
Sourdough soup (White borscht)
96h 30 min
Mussels in Turmeric and Ginger Broth
20 min