Eggplant Stacks

Eggplant Stacks

3.8 6 beoordelingen
Voorbereiding. 50min
Totaal 1u. 35min
9 portions

Ingrediënten

Eggplant
  • non-stick spray oil
  • eggplant, medium-sized Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
    450 g
  • salt for sprinkling
  • garlic powder
    ¾ tsp
  • ground black pepper to season
Cheeses
  • mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella) diced
    115 g
  • Parmesan cheese cut into pieces
    45 g
  • lemon peel
    2 - 3 pieces
  • ricotta cheese, fresh
    225 g
Sauce
  • yellow onions cut into pieces
    115 g
  • carrots cut into pieces
    60 g
  • red bell pepper cut into pieces
    60 g
  • garlic cloves
    2
  • olive oil
    15 g
  • tomato sauce
    500 g
  • salt to taste
    ½ tsp
Assembly
  • water
    570 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 582.8 mg
Eiwitten 8.9 g
Calorieën 655.6 kJ / 156.7 kcal
Vetten 9.7 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 10 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...