Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick spray oil
- 450 g eggplant, medium-sized, Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
- salt, for sprinkling
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 115 g mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella), diced
- 45 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 225 g ricotta cheese, fresh
Sauce
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g red bell pepper, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil
- 500 g tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 570 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655.6 kJ / 156.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 582.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tuna Niçoise Toasts
3hod.
Soba noodles
Geen beoordelingen
Onion Skin Broth
1 Std. 5 Min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45 min
Green Bean Gremolata
25 Min
Cultured Butter
12 Std. 15 Min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45 min
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45 min
Maple Miso Vinaigrette
5 Min
Heirloom Tomato and Zucchini Lasagna (Matthew Kenney) Metric
4 Std. 20 Min
Rustic Spice Mix for Bread
5 Min
Maple-Dijon Vinaigrette
15 Min