Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Eggplant
- non-stick spray oil
- 450 g eggplant, medium-sized, Ichiban Japanese, 27 slices (5 mm/¼ in.)
- salt, for sprinkling
- ¾ tsp garlic powder
- ground black pepper, to season
Cheeses
- 115 g mozzarella for pizza (low-moisture mozzarella), diced
- 45 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 2 - 3 pieces lemon peel
- 225 g ricotta cheese, fresh
Sauce
- 115 g yellow onions, cut into pieces
- 60 g carrots, cut into pieces
- 60 g red bell pepper, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g olive oil
- 500 g tomato sauce
- ½ tsp salt, to taste
Assembly
- 570 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 655.6 kJ / 156.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 5.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 582.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Spiralized Scalloped Potatoes
1 Std. 30 Min
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Mystery Soup
55min
Garlic Tahini Dip (Tarator)
5min
Rose and Hibiscus Latte
10 Min
Tamales Verdes
2h 55min
Pisco Sour
10 Min
'Qamar el-din' juice
5min
Baklava
1h 10 phút
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1h 10 phút
Falafel
1h 25 min
Bacon-wrapped Turkey Leg with Potatoes
1 Std. 40 Min