Apparaten en accessoires
Vegan almond dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
355 g
Ingrediënten
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 355 g
Natrium
1015.6 mg
Eiwitten
35.4 g
Calorieën
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Vetten
151.3 g
Vezels
17.4 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
36.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Lemon and thyme mocktail
1u.
Almond and Seed Crackers
45min
Chunky guacamole
10min
No-roll cheesy broccoli quiche
1u. 25min
Warm zucchini salad with basil lemon dressing (Thermomix® Cutter, using modes)
20min
Pumpkin tahini smash
40min
No-cook jam
24u. 15min
Basic nut butter
30min
Tahini
20min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Spiced roast cauliflower and whipped feta (Diabetes)
55min
Sauerkraut
168u. 35min