Apparaten en accessoires
Vegan almond dip
Voorbereiding. 5min
Totaal 5min
355 g
Ingrediënten
-
ground coriander¼ tsp
-
sweet paprika¼ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
-
garlic cloves2
-
raw almonds100 g
-
nutritional yeast20 g
-
Bragg's® liquid aminos (see Tip)15 g
-
water100 g
-
grapeseed oil100 g
-
lemon juice to taste60 - 80 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 355 g
Natrium
1015.6 mg
Eiwitten
35.4 g
Calorieën
6645.2 kJ /
1588.2 kcal
Vetten
151.3 g
Vezels
17.4 g
Verzadigd vet
13.7 g
Koolhydraten
36.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Gluten free lentil wraps
3u. 40min
Vegan bolognese
50min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35min
Hemp milk
5min
Cashew pouring cream
35min
Plant-based parmesan
5min
Turmeric latte
25min
Vegan butter
8u. 5min
Fermented beetroot and apple salsa
72u.
Cashew Milk (Metric)
5min
Steamed tomato pesto pull apart bread
2u. 5min
Nut and seed butter
10min