Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ¼ tsp ground coriander
- ¼ tsp sweet paprika
- ½ tsp ground cumin
- ½ tsp chilli powder
- 2 garlic cloves
- 100 g raw almonds
- 20 g nutritional yeast
- 15 g Bragg's® liquid aminos (see Tip)
- 100 g water
- 100 g grapeseed oil
- 60 - 80 g lemon juice, to taste
- Voeding
- per 355 g
- Calorieën
- 6645.2 kJ / 1588.2 kcal
- Eiwitten
- 35.4 g
- Koolhydraten
- 36.2 g
- Vetten
- 151.3 g
- Verzadigd vet
- 13.7 g
- Vezels
- 17.4 g
- Natrium
- 1015.6 mg
Alternatieve recepten
Vegetable Stock Paste (Vegan)
40min
Yellow curry sauce (Dandelion restaurant)
55min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 Min
Cauliflower falafel with pickled cabbage and tzatziki (Darren Robertson)
24u. 55min
Fermented beetroot dip
25h
Vegan Aubergine Rolls
11h 15min
Creamy Vegan Hot Broccoli Dip
40min
Raspberry and Strawberry Mousse
4h 20min
Nut bolognese
35min
Quick herb paste
10 Min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 Std.