Apparaten en accessoires
Sunflower and nori filling
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 10min
4 portions
Ingrediënten
Soaking
-
sunflower seeds (see Tips)100 g
-
raw almonds50 g
-
salt¼ tsp
-
filtered water for soaking
Sandwich filling
-
celery stalk cut into pieces1
-
nori sheet cut into pieces1
-
pickled capers1 tbsp
-
dill pickled cucumbers60 g
-
apple cider vinegar1 tsp
-
lemon juice1 tbsp
-
vegan mayonnaise (see Tips)3 - 4 tbsp
-
fresh dill leaves only2 sprigs
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
1530.4 kJ /
364.4 kcal
Vetten
33 g
Vezels
4.7 g
Koolhydraten
5.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Plant to Plate
120 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Vegan Aquafaba Butter
2u. 25min
Raw pineapple and turmeric cake
5u. 20min
Plant-based parmesan
5min
Seitan Pie
2u. 10min
Cashew sour cream
10min
Zucchini tortillas with falafel
25u. 30min
Tarator (tahini dip)
5min
Breakfast sausages
1u. 5min
Vegan hollandaise
10min
Smoky beetroot and black bean sliders with soused cucumber
1u. 20min
"Egg and sausage" breakfast sandwich
1u.
Falafel with beetroot hommus
20min