Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato and red lentil soup
30min
Cucumber soup
25 min
Green goodness soup
10 Min
Pearl barley risotto with asparagus
1h 5min
Carrot and coriander soup
30min
Cauliflower soup with bacon dust
35min
Zucchini soup
25 min
Vegetable soup
35min
Beetroot risotto
35min
Hearty seven vegetable soup
30min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spiced lentil vegetable soup
1h 30min