Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curried carrot and ginger soup
40 min
Carrot, pumpkin and ginger purée
20min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 min
Hearty seven vegetable soup
30 min
Vegetable soup
35 min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1h 5 min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 min
Leek quiche
1h 20 min
Broccoli almond soup
30 min
Cauliflower soup with bacon dust
35 min
Zucchini soup
25 min
Broccoli soup with sage oil
30 min