White zucchini and cannellini bean soup

White zucchini and cannellini bean soup

2.9 26 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25min
4 portions

Ingrediënten

  • brown onion cut into quarters
    1
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil plus extra to serve (see Tips)
    20 g
  • white zucchini cut into pieces (see Tips)
    500 g
  • liquid vegetable stock (see Tips)
    500 g
  • canned cannellini beans rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
    800 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • grated Parmesan cheese to serve (omit for dairy-free)
  • toast to serve (optional)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 29.2 g
Calorieën 2023.1 kJ / 481.7 kcal
Vetten 16.6 g
Vezels 16.3 g
Koolhydraten 43.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...