Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 brown onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to serve (see Tips)
- 500 g white zucchini, cut into pieces (see Tips)
- 500 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 800 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 500 g after draining - see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- grated Parmesan cheese, to serve (omit for dairy-free)
- toast, to serve (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Eiwitten
- 29.2 g
- Koolhydraten
- 43.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Vezels
- 16.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minestrone
40 Min
Hearty seven vegetable soup
30 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 Min
Zucchini soup
25 min
Vegetable soup
35 Min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50 Min
Creamy capsicum and zucchini soup
40 Min
Spiced lentil vegetable soup
1 Std. 30 Min
Asparagus risotto
40 Min
Carrot and coriander soup
30 Min
Broccoli soup with sage oil
30 Min
Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
50 Min