Beetroot soup with herb dumplings

Beetroot soup with herb dumplings

3.8 13 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
6 portions

Ingrediënten

Herb dumplings
  • mixed fresh herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
    10 - 15 g
  • full cream milk
    200 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground nutmeg (optioneel)
    ¼ tsp
  • unsalted butter cut into pieces
    60 g
  • coarse semolina
    150 g
  • unsalted butter for greasing
  • egg
    1
Beetroot soup
  • raw beetroot peeled, cut into pieces
    500 g
    500 g canned beetroot, peeled, cut into pieces
  • water
    700 g
  • white wine
    150 g
  • Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
    2 heaped tsp
  • plain flour
    25 g
  • salt
    ½ - 1 tsp
  • ground nutmeg
    2 pinches
  • ground black pepper
    1 pinch
  • pouring (whipping) cream
    100 g
  • white wine vinegar (optioneel)
    1 tbsp

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 7 g
Calorieën 1386 kJ / 331 kcal
Vetten 17 g
Vezels 4 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...