Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
- 200 g full cream milk
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 150 g coarse semolina
- unsalted butter, plus extra for greasing
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut into pieces
of 500 g canned beetroot, cut into pieces - 700 g water
- 150 g white wine
- 2 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp white wine vinegar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
White fish and lemon risotto
30min
Beetroot risotto
35 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Zucchini soup
25min
Asparagus risotto
40 min
Carrot and coriander soup
30min
Cucumber soup with prawn skewers
Geen beoordelingen
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Butternut pumpkin soup, fish with rice and vegetables, apple-pear crumble
1 Std.
Artichoke and bean ragout
1 Std. 30 Min
Tomato and red lentil soup
30min
Cream of tomato soup
25min