Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
- 200 g full cream milk
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 150 g coarse semolina
- unsalted butter, plus extra for greasing
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut into pieces
of 500 g canned beetroot, cut into pieces - 700 g water
- 150 g white wine
- 2 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp white wine vinegar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Zucchini soup
25 min
Cream of tomato soup
25 min
Polenta zucchini slice
2h 10 min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Vegetable pasta soup and pork roll with vegetables, puddings, muffins
1h 40min
Vegetable soup, eggs en cocotte with spinach
1h
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45 Min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Spiralised vegetable soup
9h
Apple and cucumber relish
10 Min