
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh mixed herbs (e.g. basil, flat-leaf parsley, coriander, sage, chervil), leaves only
- 200 g full cream milk
- 60 g unsalted butter cut into pieces
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 150 g coarse semolina
- unsalted butter plus extra for greasing
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot peeled, cut into pieces
of 500 g canned beetroot cut into pieces - 700 g water
- 150 g white wine
- 2 heaped tsp Vegetable stock paste (refer to the recipe in The Basic Cookbook)
- 25 g plain flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp white wine vinegar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 331 kcal / 1386 kJ
- Eiwitten
- 7 g
- Vetten
- 17 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vezels
- 4 g