Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g dried porcini mushrooms
- 300 g potatoes, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 50 g dry white wine
- 600 g water
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 1 - 3 pinches salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground nutmeg
- 1 pinch cayenne pepper
- 50 g salted butter, cut into pieces
- 3 tbsp crème fraîche
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves and stalks, chopped for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1650.4 kJ / 392.9 kcal
- Eiwitten
- 4.7 g
- Koolhydraten
- 16.9 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 22 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 603.9 mg
Alternatieve recepten
Cucumber soup
25 Min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1h 40min
Lamb’s lettuce cream soup, broccoli with olive sauce
45min
Zucchini soup
25 Min
Mushroom soup
30min
Mushroom tart
50min
Broccoli and blue cheese soup
25 Min
Broccoli almond soup
30min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40min
Broccoli soup with sage oil
30min
Cream of mushroom soup
20 Min