Apparaten en accessoires
Squid ink pasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
99.6 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1015 kJ /
242.6 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Berry and chocoletta ripple ice cream loaf
9u.
Madurese chicken satay
1u. 30min
Caramelized Apple Spirals
Geen beoordelingen
Japanese ramen noodles
1u.
Chocolate Eggs
2u. 15min
Oven Baked Vegetable Chips
Geen beoordelingen
Emu Stew (Mark Olive)
25min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2u. 10min
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Geen beoordelingen
Quick Steamed Buns (Mantao)
1u.
Mango Sticky Rice
5u.
Cereal Prawns
30min