Apparaten en accessoires
Squid ink pasta
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
eggs2
-
squid ink (see Tips)8 g
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
sea salt
-
water to boil
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
99.6 mg
Eiwitten
7.9 g
Calorieën
1015 kJ /
242.6 kcal
Vetten
5.9 g
Vezels
1.4 g
Verzadigd vet
1.3 g
Koolhydraten
38.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Black sticky rice pudding
9u. 40min
Apple Mousse Crumble with Rosemary Ice Cream (Matthew Kenney) Metric
10u. 55min
Dave Barbaro's spiced pork sausages
40min
Sushi donuts
50min
Falernum syrup
48u. 20min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55min
Rabbit stew
1u.
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25u. 20min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Collagen Soup Broth
8u. 25min
Mixed Berries Pavlova Stack
5u. 30min
Four Heavenly Kings
Geen beoordelingen