Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1218 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kung Pao chicken
1h 30min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Xi hu niu rou geng (beef broth)
40 min
Baked masala fish
1 Std. 15 Min
Garlic, olive oil and chilli spaghetti
30 min
Chinese greens with XO sauce
1 Std. 50 Min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35min
Chilli garlic prawns
10min
Spaghetti with Mussels and Tiramisu Dip
30 min
Steamed Chinese greens
30 min
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min