Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1218 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30 Min
Japanese sizzling hotplate tofu
45 Min
Panettone
34h 25min
Whole fish curry
45 Min
Tom kha prawns
25 Min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Nasi tomato (tomato rice)
40 Min
Bamia (Okra Lamb Stew)
1h 50min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 Min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45 Min