Apparaten en accessoires
Baked masala fish (MEATER+®)
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 15min
4 portions
Ingrediënten
-
whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)2
-
lime cut into halves1
-
cumin seeds2 tsp
-
black peppercorns½ tsp
-
dried chillies whole5
-
brown onion cut into quarters½
-
ginger paste (see Tips)1 tbsp
-
garlic paste (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
canola oil30 g
-
fresh curry leaves fried, for garnishing
-
red onion sliced, for garnishing
-
sea salt flakes for garnishing
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
1218 mg
Eiwitten
40.4 g
Calorieën
1249.8 kJ /
297.5 kcal
Vetten
13 g
Vezels
2.7 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
3.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MEATER+®
15 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Fragrant whole barbecued fish
2u. 50min
Sambal chilli
35min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50min
Grilled Fish with Mango Sambal
25min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Whole fish curry
45min
Spicy Soy Sauce Chicken
30min
Beef rendang
6u. 20min
Sambal udang (Skinnymixers)
50min
Curry Fish
35min
Sambal oelek
20min
Mutton Peratal
1u. 25min