Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 whole fish, gutted, cleaned (approx. 400 g each), with scales removed (see Tips)
- 1 lime, cut into halves
- 2 tsp cumin seeds
- ½ tsp black peppercorns
- 5 dried chillies, whole
- ½ brown onion, cut into quarters
- 1 tbsp ginger paste (see Tips)
- 2 tsp garlic paste (see Tips)
- ½ tsp ground turmeric
- 30 g canola oil
- fresh curry leaves, fried, for garnishing
- red onion, sliced, for garnishing
- sea salt flakes, for garnishing
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1249.8 kJ / 297.5 kcal
- Eiwitten
- 40.4 g
- Koolhydraten
- 3.6 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 3.3 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1218 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rosewater madeleines
30min
Whole fish curry
45 Min
Mango pudding (Brendan Pang)
2h 15min
Alice Piktija's Cape Malay chicken curry
1 godz. 10 min
Chilli garlic prawns
10 Min
Ginger and chilli dipping sauces (for Hainanese chicken)
20 Min
Kuih ketayap (crêpes with sweet coconut filling)
55min
Ayam kapitan (chicken curry)
45 Min
Ayam masak merah (spicy tomato chicken)
1 Std. 20 Min
Baked masala fish
1h 15 min
Steamed white fish with tomato and Indian spices
40min
Fish and prawn stock
20 Min