Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g salted butter, softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1314.9 kJ / 313.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 184.5 mg
Alternatieve recepten
Hazelnut chocolate brioche
2h
Buttermilk bread
2h
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2 Std. 25 Min
Sweet breakfast bread
1 Std. 30 Min
Tangzhong milk bread
2h 45min
Pretzels
1h 35 min
Brioche
5h
Super Soft Butter And Milk Buns
2h 40min
Soft butter rolls
1 Std. 50 Min
Easy brioche
1 Std. 50 Min
Milk bread (Challah)
2 Std. 20 Min
Mick's ciabatta rolls
21h 20min