Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Brioche buns
- 220 g full cream milk
- 40 g fresh yeast, or 3 tsp dried instant yeast
- 100 g white sugar
- 500 g plain flour, plus extra for dusting
- 80 g salted butter, softened
- 1 egg
- 1 egg yolk (reserve egg white for filling)
- ½ tsp sea salt
Cheese filling
- 1 egg
- 80 g white sugar
- 1 tsp vanilla sugar
- 500 g fresh ricotta cheese, well-drained, or quark
- 100 g sour cream
- 1 egg white, lightly beaten
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 1314.9 kJ / 313.1 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 41.6 g
- Vetten
- 12.3 g
- Verzadigd vet
- 7.4 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 184.5 mg
Alternatieve recepten
Polish doughnuts
2h 30min
Blueberry brioche buns
1 godz. 50 min
Marble cake
2 Std.
Brioche
5 Std.
Milk bread (Challah)
2 godz. 20 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 Std. 40 Min
Easy brioche
1 godz. 50 min
Artisan potato bread
2 godz. 5 min
Pineapple buns
9 Std. 50 Min
Cheese pies
1 godz. 25 min
Banh ran (sesame balls)
25 godz. 30 min
Chocolate and red wine cake with pears
1h 20min