Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Dough
- 210 g full cream milk
- 20 g fresh yeast (see Tips)
- 2 tbsp raw sugar
- 60 g unsalted butter, melted
- 2 tbsp grapeseed oil (see Tips)
- 1 pinch salt
- 3 egg yolks
- 500 g plain flour, plus extra to dust
Filling
- 150 g prosciutto, cut into thin slices
- 200 g Swiss cheese, cut into thin slices
- 1 egg yolk, lightly beaten, to glaze
- 2 tbsp sesame seeds (optional)
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 761 kJ / 181 kcal
- Eiwitten
- 7.447 g
- Koolhydraten
- 17.494 g
- Vetten
- 8.977 g
- Vezels
- 0.973 g
Alternatieve recepten
Chocolate custard mille feuille
8 Std. 15 Min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 min
Tiramisu
5h 20 min
Lamb sfiha
1h 20min
Cheese pies
1 Std. 25 Min
Mocha and hazelnut ice cream with toasted marshmallows
18h 30min
Frangipane cake
1h 45min
Breakfast crescents
3 godz. 5 min
Fairy doll cake
2h 20min
Fatayer with cheese and mint
2h 15min
Chocolate fondant cake
40min