Apparaten en accessoires
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
24 pieces
Ingrediënten
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
7.447 g
Calorieën
761 kJ /
181 kcal
Vetten
8.977 g
Vezels
0.973 g
Koolhydraten
17.494 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our 15th anniversary
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Almond tuiles
30min
Sunrise margarita (non-alcholic)
10min
Honey cake
49u. 30min
Baguette
3u. 45min
Pear and chocolate frangipane
2u.
Yoyo slice
2u. 30min
Pretzels
1u. 35min
Polish doughnuts
2u. 30min
Brioche buns with cheese
2u. 30min
Orange, raspberry and coconut jellies
2u. 30min
Lamingtons
1u. 10min
Brunch bread
1u. 15min