Apparaten en accessoires
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u. 25min
24 pieces
Ingrediënten
Dough
-
full cream milk210 g
-
fresh yeast (see Tips)20 g
-
raw sugar2 tbsp
-
unsalted butter melted60 g
-
grapeseed oil (see Tips)2 tbsp
-
salt1 pinch
-
egg yolks3
-
plain flour plus extra to dust500 g
Filling
-
prosciutto cut into thin slices150 g
-
Swiss cheese cut into thin slices200 g
-
egg yolk lightly beaten, to glaze1
-
sesame seeds (optional)2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 piece
Eiwitten
7.447 g
Calorieën
761 kJ /
181 kcal
Vetten
8.977 g
Vezels
0.973 g
Koolhydraten
17.494 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Our 15th anniversary
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Peach and plum upside-down cake
50min
Milk bread (Challah)
2u. 20min
Blueberry brioche buns
1u. 50min
Avocado dressing
10min
Poppy seed torte
5u.
Brioche buns with cheese
2u. 30min
Apple and cinnamon hot cross buns
2u. 20min
Brioche
5u.
Baguette
3u. 45min
Torta di rose with ricotta filling (ricotta "roses")
2u. 30min
Frozen strawberry cheesecake
24u.
Tahini cream with blackberries (Raymond Capaldi)
4u. 30min