Apparaten en accessoires
Yoyo slice
Voorbereiding. 1u. 30min
Totaal 2u. 30min
10 portions
Ingrediënten
Filling
-
full cream milk500 g
-
semolina50 g
-
white sugar150 g
-
unsalted butter softened250 g
-
natural vanilla extract1 tsp
Prune jam
-
pitted prunes300 g
-
water100 g
-
lemon juice1 tbsp
Pastry
-
unsalted butter softened250 g
-
plain flour500 g
-
egg1
-
icing sugar plus extra for dusting60 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
honey2 tbsp
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portion
Natrium
167.3 mg
Eiwitten
9.3 g
Calorieën
3219 kJ /
769.4 kcal
Vetten
43.7 g
Vezels
3.7 g
Verzadigd vet
26.7 g
Koolhydraten
88 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Festive Flavour
105 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland
Misschien vind je het ook leuk...
Baked chocolate ricotta with blueberries and cream
55min
Layered Jaffa® slice
2u. 30min
Apple crumble meringue slice
2u. 45min
Berry mousse
5u.
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Apricot Jam
40min
Salame di cioccolato (chocolate salami)
3u. 10min
Raspberry and lemon flan
1u.
Summer ice cream cake
4u. 50min
Triple chocolate layer cake
5u. 20min
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
1u. 10min
Lamingtons
1u. 10min